Časté otázky | Dvojstĺpový zdvihák

  1. Držíte dvojstĺpové zdviháky skladom? Kedy môžem očakávať dodanie?

Dvojstĺpové zdviháky držíme skladom a ich dodanie po potvrdení objednávky je možné prakticky ihneď podľa vybratého druhu dopravy.

  1. Neviem sa rozhodnúť, aký druh dvojstĺpového zdviháku by mi vyhovoval?

Radi Vám na základe našich skúseností Vám poradíme vybrať ten správny model pre Vás. Je možná aj návšteva v našom sklade, kde Vám radi osobne poradíme ohľadom správneho výberu dvojstĺpového zdviháku, ako aj stavebnej pripravenosti, montáže, údržby a podobne.

  1. Ako mi zdvihák dopravíte?

Ponúkame niekoľko možností dopravy zdviháku. Zdvihák vieme odoslať na vašu adresu prostredníctvom spoločnosti SDS. Kurieri využivajú vozidlá s hydraulickým sklápacím čelom, čiže sú schopný zdvihák vyložiť a pomocou paletového vozíka dať Vám ho na miesto, kde potrebujete. Ďalšou možnosťou je, že Vám zdvihák dopravíme našim rozvozom.  Ohľadom kalkulácie ceny pre oba druhy dopravy nás kontaktujte.

  1. Aký je potrebný podklad pod dvojstĺpový zdvihák?

Podlaha musí byť vodorovná, s nerovnosťou maximálne 2mm/1000mm3. Hrúbka betónvej podlahy musí byť minimálne 20cm a viac. Kvalita betónu musí byť C20/25 podle DIN 1045-2. Nový betónový podklad musí vyzrieť 28 a viac dní.

  1. Aký by mal byť prívod el. energie?

Prívod el. energie by mal byť natiahnutý k stĺpu s ovládaním káblom 5x2,5 (400V; 50Hz; 4,5kW). 

  1. Ponúkate aj odbornú montáž vami dodaného dvojstĺpového zdviháku?

Samozrejme, náš odborne vyškolený technik vám zakúpený zdvihák namontuje. K montáži sa vydáva potvrdenie o odbornej montáži.

  1. Je nutná revízna správa zdvíhacieho zariadenia?

Dvojstĺpový zdvihák spadá do kategórie vyhradených zariadení preto je nutné, aby mal urobenú revíznu správu. Revízna správa sa obnovuje každý rok. Naša spoločnosť vie zabezpečiť vyhotovenie revíznej správy.

  1. Je nutná údržba zdviháku?

Nami ponúkané dvojstĺpové zdviháky nie sú náročné na údržbu. Je potrebné pravidelne lubrikovať pohyblivé časti, aby sa zamedzilo opotrebovaniu. Raz ročne meniť náplň hydraulického oleja. Ponúkame Vám aj servisné prehliadky zdviháku, kde náš technik Vám skontroluje zdvihák, nastaví ho, premaže, skontroluje funkciu koncového spínača a tlak čerpadla.

          Zabezpečuje Vaša spoločnosť záručný, alebo pozáručný servis?

Samozrejme, na všetky nami dodané dvojstĺpové zdviháky poskytujeme dvojročnú záruku. V prípade poruchy zdviháku sa snažíme klientovi poskytnúť, čo najrýchlejšie odstránenie. Mnoho porúch vieme odstrániť zaslaním náhradného dielu, ktoré pre Vás držíme skladom. Ak je potrebný výjazd servisného technika, snažíme sa to zabezpečiť , čo najskôr nakoľko vieme, že potrebujete svoj zdvihák používať pri svojej práci.

Nami ponúkané modely dvojstĺpových zdvihákov nájdete na:

Dvojstĺpové zdviháky pre každú dieľňu